SPRING RETREAT

SPRING RETREAT
S Lucijom Glagolić Hora i Kayom Tamarom Sertić
21.-23.5.2021.

Seoski turizam Kezele
Vinogradska 6, Šumećani, 10313 Graberje Ivanićko


Dalje od vreve svakodnevice, bliže sebi. Punjenje. Svježina. Sloboda. Snaga.

Na ovom proljetnom retreatu uzet ćemo vrijeme da protresemo, provjetrimo, napunimo, ispraznimo, odredimo smjer, omekšamo, ostavimo nebitno, pozovemo bitno i damo sebi ono što nam treba. Zaronit ćemo u ono što biramo za sebe, u što ulažemo, s kim i što radimo, koje izbore donosimo i iza kojih stojimo.
Staviti ćemo fokus na unutarnja slobodu, na resurse i snagu te na dio sebe koji u ovoj životnoj fazi želimo u podržati da se usidri u nama (još više). Radilo se o nekoj određenoj ulozi u koju želimo još više zakoračiti (ljubavnica/ljubavnik, partner/partnerica, roditelj, poduzetnik/poduzetnica itd. ) ili pak o kvaliteti koju želimo više razviti (brzina, strast, izlazak u javnost, slušanje, hrabrost, umjerenost…) na ovome retreatu podržati ćemo još dublje sjedanje u svoju prirodu – da se taj dio nas u koji upravo biramo zakoračiti izrazi, da se ostvari i da iziđe u odnos s vanjskim svijetom – živo, sočno, stvarno i utjelovljeno.

Na ovome retreatu uz plesne sessione očekuju vas i jedna ceremonija, večer uz vatru, bubnjanje, storytelling, masaže i vrijeme za boravak u prirodi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cijene:

radionica:
* 1050kn (140€) za prijave do 15.4.
* 1200kn (160€) za prijave do 5.5.
* 1350kn (180€) puna cijena

smještaj i hrana ukupno za sva tri dana:
* 865kn u dvokrevetnoj sobi
* 1055kn u jednokrevetnoj sobi

Radionica i smještaj plaćaju se odvojeno.
Smještaj se plaća prilikom registracije na radionici.

Za rezervaciju mjesta u grupi potrebno je ispuniti prijavnicu i uplatiti depozit koji se odbija od cijene radionice.
Prijavnicu možete ispuniti ovdje: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5GMhwsRZA6_59oyU_3vyDMK5k1i7R_NgQeb9UbPR26zN4ww/viewform?fbclid=IwAR1x-OwXsMZsJ13gBB2UB4pOMb9O63UpusN0iD5sKXYpUA14Ios64aa_itk

Podaci za uplatu depozita stižu mailom nakon popunjavanja prijavnice.
Preostali iznos radionice moguće je uplatiti u cjelosti najkasnije prilikom registracije ili u dvije rate najkasnije do 15.6.

 

*Moguće je da će doći do manjih promjena, ali vrijeme prvog sessiona je u PETAK u 12.00, a završetak zadnjeg u NEDJELJU u 17.00 sati.

Tags: