MASTERCLASS – VRAĆANJE POVJERENJA U MUŠKARCE I MUŠKI PRINCIP – online

MASTERCLASS – VRAĆANJE POVJERENJA U MUŠKARCE I MUŠKI PRINCIP

Vode: Eva Institoris i Kaya T. Sertić
VRIJEME: 18.07.2022. ponedjeljak 19:00-21:00

Muško-ženski odnosi nepresušna su tema razgovora, procesa, previranja, rasta, otvaranja, naših užitaka i učenja ljubavi. Svaka od nas nebrojeno se puta nađe pred vratima u kojima otkriva različite obrasce koje nosimo kao žene, kako prema sebi tako i prema muškarcima. Srž konflikata u muško-ženskim odnosima često je nepovjerenje koje je stvoreno na prošlim životnim iskustvima. I umjesto da prenosimo dalje povrede i poneke obrasce koji su se s njima pojavili, zapravo imamo izbor naučiti izgraditi povjerenje u muški princip, u muškarce, a samim time i povjerenje u sebe kao ženu.

Ako te zanima kao se se vratiti u tok povjerenja,  ovo je radionica za tebe.

Tijekom ovog masterclassa:

  • Istraživat ćemo i vježbati kako se fizički i emocionalno usidriti i otvoriti  prema povjerenju u muški princip – a to zapravo znači i povjerenje u sam život, povjerenje u muškarce u našem životu,  i u povjerenje u muški principi unutar nas.
  • Vježbati ćemo kako prepoznati da smo izgubili kontakt sa svojom ženskom prirodom u partnerskim odnosima i u svakodnevnim interakcijama sa muškarcima  u svom životu a i u životnim okolnostima, i da umjesto esencijalne ženske energije utjelovljujemo iskrivljenu mušku ili iskrivljenu žensku energiju.
  • Saznati ćemo vise o zdravoj dinamici između ova dva polariteta, kako nas ples muško i ženskog principa vodi prema izgradnji sve dublje povjerenja
  • Proći ćemo svoj proces iscjeljenje povjerenja sa muškim principom kroz Movement Medicine S.E.E.R. tehniku SEER, i raditi s jednim konkretnim obrascem koji želimo transformirati vezano uz povjerenje.
  • Uvježbat ćemo i kako se vratiti u tok povjerenja, kada nas zahvate stare obrasci nepovjerenja

 

VRIJEME: 18.07.2022. ponedjeljak 19:00-21:00 

VODE: Eva Institoris i Kaya T. Sertić,

tjelesno-orijentirana terapeutkinja, plesna praksa Movement Medicine

CIJENA: 200 KN – podaci za uplatu stižu nakon prijave putem maila, a zoom link nakon izvršene uplate.

PRIJAVE I OSTALE INFORMACIJE: Eva Institoris, e-mail: eva.institoris@gmail.com

Tags: