PROJEKT 2021: Online VIKEND RADIONICA

PROJEKT 2021: Online VIKEND RADIONICA
 
2.-3.1.2020.
subota 10.00-18.00 i nedjelja 10.00-17.00
 
vode: Kaya Tamara Sertić i Lucija Glagolić Hora

Ova radionica koristit će alate psihoterapije, plesa, coachinga, mentorstva i umjetnosti.

Za 2020. na mnogim mjestima u medijima moguće je vidjeti kako se ‘čeka da prođe’ kao da će 2021. donijeti neku revoluciju, novost, prekretnicu i od 1.1.2021. mjere će popustiti, društvo će procvasti, ekonomija porasti, a mi ćemo napokon imati slobodu da radimo točno ono i točno onako kako želimo.
Iskreno se nadamo da će se sve to dogoditi!

Ipak… ako ono što se kroz 2020. godinu događa uzmemo i kao metaforu, ako u ovim konstantnim promjenama vidimo kao prostor vlastite incijacije u odnos s Nepoznatim – ako znamo da ne znamo, da često postoje vanjski faktori (i oni ljudski, ali i oni nebeski) koji nam mijenjaju planove, traže od nas da čekamo, mijenjamo, da se prilagodimo, da odustanemo, pustimo i nanovo nešto stvorimo, što je to na što se možemo osloniti? U toj nesigurnosti i promjeni, što je to na što možemo računati, što je to što možemo za sebe i u svijetu napraviti, stvoriti, izgraditi, bez obzira na ono što se oko nas događa?

Na ovoj vikend radionici bavit ćemo se specifičnim Projektom koji želite za sebe napraviti u sljedećoj godini. Što je to što tinja, čeka, traži vrijeme, a nije još stiglo na red? Ili što je to novo što vam kuca na vrata i zove vašu pažnju? Koje su to prakse kojima se želite predati bez obzira na vanjske okolnosti?

Istražiti ćete koji je to točno vaš projekt kojemu se u 2021. želite posvetiti. Istražiti ćemo njegovu viziju, vlastitu namjeru i energiju koja nam je dostupna za njega. Uz mapiranje ocrtati ćemo strukturu,  i razviti izvedbu, s konkretnim koracima i ciljevima. Proći ćemo i moguće unutarnje otpore te stvoriti sustav podrške koji je potreban za realizaciju vašeg projekta.

U sklopu Projekta 2021 imat ćete i 2 individualna mentorska termina s jednom od nas – jedan nakon same radionice, a drugi za 6 mjeseci.

*Izbor projekta apsolutno je individualan i ne postoji nešto što je ‘premalo’ da bi postalo projekt. Mogu biti praktični, kreativni, poduzetni, duhovni, bitno je da su vaši – od učenja neke vještine pa sve do pisanja knjige, od otvaranja vlastitog posla, pa sve do svakodnevnog plesa, od snimanja glazbenog albuma do redovne jutarnje prakse. Projekti također mogu biti okrenuti i na unutarnji aspekt  npr. izgraditi unutarnju snagu, redovno se smijati, biti više predan u odnosima – a glavni kriterij za izbor projekta bit će ono za čime vi zastrastite.

Na ovoj vikend radionici naše želje, snove i namjere, ali i reakcije i stanja koja se javljaju na postojeće stanje usmjerit ćemo u konstrukciju i kreaciju.
Možda ne možemo birati ono što se oko nas događa, ali definitivno možemo izabrati kako ćemo na to reagirati.

 
RASPORED
Subota i nedjelja 10.30 – 18.00h (s pauzom za ručak cca 1,5h)

CIJENA
700*/800 kn – vikend radionica

*cijena za rane prijave uz uplatu depozita do 20.12.2020.

**u slučaju da niste u mogućnosti platiti iznos radionice, na svakom događaju postoje dva podržana mjesta. S druge strane, ako ste u mogućnosti platiti i više, možete sponzoriranjem djelomičnog ili punog iznosa podržati još nekoga.
Za više informacija o podržanim mjestima i sponzorstvu javite mailom.

PRIJAVA
Za radionicu je potrebna prijava, a broj mjesta je ograničen. Prijaviti se možete do 29.12.2020. ili do popunjenja kvote.
Rok za rane prijave je 15.12.2020. Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu koja se nalazi na sljedećem linku: shorturl.at/aux12

INFORMACIJE
Za dodatne informacije možete nam se javiti na mail: movementmedicinestamarom@gmail.com (Kaya)
horaplesniput@gmail.com (Lucija)

DODATNA NAPOMENA

–   u slučaju otkazivanja zbog bolesti polog se vraća
–   oganizatorice zadržavaju pravo promjene s obzirom na mjere i upute sigurnosti

O Kayi: Kaya se bavi terapijskim radom i plesnom praksom Movement Medicine dugi niz godina, kroz privatnu terapijsku praksu te Centar Meleta čija je jedna od začetnica i osnivačica. Unazad zadnjih 10 godina kreirala je i sudjelovala na različitim kreativnim projektima unutar Hrvatske i u inozemstvu, te je mentorica u školi Movement Medicine. Spojem različitih interesa, vještina, iskustava i znanja apsolutno obožava biti podrška u stvaranju novih projekata, izgradnji strukture, koraka realizacije, ali i onog trenutka kada na kraju dana stanemo, udahnemo, izdahnemo i kažemo well f***ing done!

O Luciji: Lucija je učiteljica prakse 5Ritmova kroz koju se zadnjih 15ak godina aktivno bavi podržavanjem osobnog rasta i razvoja, iscjeljenja i utjelovljavanja. Majka je 8-godišnjeg dječaka uz kojeg svakodnevno produbljuje vještine samoregulacije, odgovornosti, konstantnog učenja i empatičnog podučavanja. Dubinu rada omogućuje joj dugogodišnje iskustvo i dodatne edukacije iz šireg polja osobnog rasta i iscjeljivanja poput obiteljskih konstelacija, energetskog iscjeljivanja te rada na tijelu kroz masažu i vježbe. Uz to je po prvoj struci i inžinjerka te su u njen rad utkane praktičnost, jasnoća i organiziranost.

Tags: