PRAKSA – radionica iskustvenog tjelesno-orijentiranog rada

PRAKSA – radionica iskustvenog tjelesno-orijentiranog rada
tema ciklusa: USPORAVANJE

TERMINI RADIONICE PRAKSA:
SRIJEDA, 19.30-21.30 sati
5.5., 12.5., 19.5., 26.5.2021.

prisutnost.uranjanje.opuštanje.predaja.sigurnost

Na ovom ciklusu Prakse ćemo usporavati. Usporavati kako bi duboko osjetili vlastiti dah, stavili razmak između pokreta, prepustili se vlastitoj unutrašnjosti i tako se povezali s vlastitim ritmom. Nježno ćemo se vraćati u sadašnjost da se ispraznimo od svih nepotrebnih priča, naklapanja, emocija. Što ako usporavanje nije dosada, mlakost, letargija, nemoć već duboki užitak u samome sebi. Duboko prepuštanje u beskraj senzacija. Na svakoj radionici ćemo se baviti segmentom tijela: usporavanje moje zdjelice, usporavanje mog pleksusa, usporavanje mog srca i usporavanje moje glave. I otkrivati, kako izgleda svijet, kao izgledaju drugi kada sam posve u sebi, onako spor/a i mekan/na?

Kao i do sada bit će pregršt Core vježbi, TRE-a i disanja.

Vidimo se doskora!

 

Voditeljica: psihoterapeutkinja EABP Mihaela Richter,
savjetovanje po integrativnoj tjelesno-orijentiranoj metodi CIR-a

Asistenti: terapeutkinja Stella Balen i pripravnik u treningu Karlo Meštrić,
savjetovanje po integrativnoj tjelesno-orijentiranoj metodi CIR-a

Praksa se sastoji od praktičnih Core Energetics vježbi i TRE vježbi kroz koje otvaramo tijelo i otpuštamo zadržan stres i napetost koji formiraju blokade u našim mišićima. Nakon fizičkih vježbi slijedi suptilniji dio radionice u kojem kroz vježbe kontakta, snage i ekspresije te vizualizacije i meditacije istražujemo dijelove nās kojima vrlo često nemamo pristup ili ih ne razumijemo i ne vidimo u potpunosti. Praksa je inspirirana radom Centra za integrativni razvoj.

TERMINI RADIONICE PRAKSA:
SRIJEDA, 19.30-21.30 sati
5.5., 12.5., 19.5., 26.5.2021.

Praksa se održava svaki tjedan srijedom navečer u Centru Meleta, Črnomerec 46, Zagreb. Prijave primamo kontinuirano, a broj polaznika/ca je ograničen. Potrebno je uzeti udobnu odjeću za trening i bocu vode.

CIJENA:
Cijena jednog ciklusa od 4 radionice je 400 kn. Popust imaju osobe koje idu na terapije u Centar Meleta i za njih je radionica 350 kn/ciklus. Plaća se cijeli ciklus bez obzira na dolaske. U slučaju nemogućnosti održavanja radionice uživo zbog Covida 19, Praksa će biti prebačena online na platformu Zoom u istom terminu srijedama od 19.30-21.30 h.

PRIJAVE: centar.meleta@gmail.com ili na mob 098 992 90 32 (Mihaela Richter).

 

Tags: