BUĐENJE ŽENE – ONLINE PREDAVANJE SA VJEŽBAMA – 17.09.2021.

BUĐENJE ŽENE
ONLINE PREDAVANJE SA VJEŽBAMA

ŽENSKI MAGNETIZAM

VRIJEME: 17.09.2021. petak 18:30-20:00
VODI: Eva Institoris tjelesno-orijentirana terapeutkinja

Toliko dugo živimo u svijetu koji je organiziran oko muškog principa da često kao žene više ni ne primjećujemo koliko taj princip određuje naše ponašanje – da nas vodi muški princip i da ga utjelovljujemo u svakodnevnom životu.

Naša kultura i odgoj većinom ne podržava utjelovljavanje ženske energije. Upravo suprotno, potiče nas da funkcioniramo protiv naše urođene prirode.

Zbog takvih okolnosti moguće je da smo izgubile kontakt sa ženskim principom, svojom izvornom ženskom energijom, i izgradile smo oklop koristeći iskrivljenu mušku energiju da bi zaštitile svoju čistu i ranjivu ženstvenost.

Takvo naučeno funkcioniranje rezultira gubitkom ženske moći i snage potrebne za magnetsku privlačnost – privlačnost koja se manifestira ne samo u intimnim odnosima, nego kao magnetska sila koja privlači sve što nam uistinu treba na svim poljima našeg postojanja.

 

Na ovom predavanju

  • Saznat ćemo što su karakteristike iskrivljene ženske (feminine) energije, i na koji način se one manifestiraju
  • Upoznat ćemo svojstva esencijalne ženske energije, žensku (feminine) esenciju i mušku (masculine) esenciju
  • Saznat ćemo što nam otvara snagu magnetske privlačnosti ako imamo prevladavajuću žensku esenciju
  • Saznat ćemo koji su to naučeni i iskrivljeni modaliteti i načini ponašanja, u koje smo povjerovale da podržavaju našu žensku privlačnost, a zapravo djeluju na potpuno suprotan način
  • Dobit ćemo 5 ključeva za otvaranje ženskog magnetizma
  • Odgovoriti ćemo na pitanje što je najvažniji element za stvaranje i održavanje te za ponovno buđenje privlačnosti i interesa u intimnim odnosima

 

 

Ovo online predavanje predstavlja uvod u program Buđenje Žene koji će se odvijati u tromjesečnim ciklusima, kombinirajući rad uživo i online.

Program Buđenje Žene predstavlja plod višegodišnjeg iskustva moje tjelesno orijentirane terapeutske prakse, rada s grupama, iskustva u meditaciji i ekstatičnom plesu, kao i istraživanje rada renomiranih učitelja/učiteljica u području muško – ženskih odnosa i seksualnosti.

Moja namjera i strast je podržavanje cvjetanja i sjaja ženske energije u svima nama.

Uvodno predavanje nije interaktivno, možete ga poslušati iz ugode svog doma, šetajući ili kako god vam najviše odgovara ☺

 

VRIJEME: 17.09.2021. petak 18:30-20:00 

VODI: Eva Institoris tjelesno-orijentirana terapeutkinja

CIJENA: 125 KN – podaci za uplatu stižu nakon prijave putem maila, a zoom link nakon izvršene uplate.

PRIJAVE I OSTALE INFORMACIJE: Eva Institoris, e-mail: eva.institoris@gmail.com

 

 

Tags: