ONLINE Movement Medicine ceremonija, THE POWER OF UNBROKEN / SNAGA NESLOMLJENOG

THE POWER OF UNBROKEN / SNAGA NESLOMLJENOG
ONLINE Movement Medicine ceremonija
NEDJELJA, 23.1.2022.
17.00-18.30 (HR vrijeme)

vodi: Kaya Tamara Sertic

Neslomljeno. Živo. Zdravo. Cjelovito. Cijelo. Žilavo. Prkosno. Predano Sjajno. Hrabro. Nježno i meko. Čvrsto i prodorno. Ovo mjesto u nama, životna sila. ima tisuće oblika, a toliko je snažna da  se naše tijelo, a i naše srce boje propustit ju kroz sebe, prepustit joj se. Navikli smo na život u granicama, obrascima, poznatim kontrakcijama, podsvjesnim ili svjestim ograničenjima zbog straha i prošlih iskustava. Često ni ne znamo što i kako, ali osjećamo da možemo više, drugčije, da možemo živjeti još kvalitetnije, prisutnije i zadovoljnije. I vjerujem da možemo. Vjrujem da je na putu tome potrebno proširiti se u prostore u nama samima i izcan nas gdje sve već je dobro, zdravo, čitavo, otvoriti se u prosore resursa, Neslomljenog koje postoji u svakome od nas i oko nas – a3 priroda je često direktan podsjetnik.. I tada, tada možeo dobiit iskustvo nečeg većeg od onog kako živimo. Možemo dobiti smjer, resurse i bazu za ono  što zovemo. Možemo dobiit podsjetnik na ono šfo stvarno jesmo i dobiti kick in the ass da otpustimo slike o sebi i životu koje nam više ne služe, da istresemo i ispraznimo iz tijela stara životna iskustva i napunimo se zdravljem – zdravljem Neslomljenog.

Na ovoj ceremoniji fokusirat ćemo se na otvaranje puta prema tom mjestu u svakome od nas, na povezivanje sa resursom onog što u Movement Medicineu zovemo UNBROKEN, i na dovođenje tog dijela nas da se utka u svaku nit našeg života. Vaša vlastita namjera, kao i uvijek, je dobrodošla.

Prijašnje iskustvo nije potrebno, ali je potrebna želja za plesom, privatni prostor i stabilna net veza. Ali i to, zajedno sa svim ostalim, možemo prepustiti Velikom Duhu.

Vidimo se uskoro!

Kaya

Cijena: 100kn

Ukoliko niste u mogućnosti platiti punu cijenu, postoji i opcija ‘plati koliko možeš’.

Prijava: Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu na sljedećem linku:
https://forms.gle/BztEa6LuwX1F4T886, a potom ćete dobiti podatke za uplatu.

Po uplati će vam na mail stići ZOOM link.

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje, slobodno se javite.
Vidimo se uskoro!
Kaya

Tags: