Movement Medicine otvorena večer: PRIČE SRCA / HEART STORIES

PRIČE SRCA / HEART STORIES
Movement Medicine otvorena večer 

Subota, 8.2.2020.,  od 19.00 do 21.30 h
Centar Meleta, Črnomerec 46, Velika dvorana
vodi: Kaya Tamara Sertić, integrativna terapeutkinja, učiteljica plesne prakse Movement Medicine

U ovoj veljači vraćamo se u veliku dvoranu Centra Meleta da proslavimo svog vjernog ljubavnika – vlastito srce i put koje je prošlo. Plesati ćemo kroz odaje svoga srca, kroz njegovu  strast, snagu, hrabrost, žilavost, kroz njegovu ranjivost, ljepotu otvaranja i zaljubljivanja u sebe, druge i ono što postoji oko nas.

Pozvat ćemo vlastito srce da nas zavede, da nam ispriča svoje priče iz jedne druge perpektive, da nam podijeli svoju ljekovitu sočnost i da donese dah svježine i slatkoće u odnose koje imamo.

CIJENA I PRIJAVE:
Za dolazak je potrebna prijava, a broj mjesta je ograničen.

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu na sljedećem linku:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffCmibj5zv3BFMDFvInL9w59SMNtDmGhKqPjTkjE7HwJoMjA/viewform

100 kn – puna cijena
80 kn – za ranu prijavu 1.2.2020.
80/60 kn – studenti, umirovljeni, nezaposleni i ostali u nemogućnosti platiti punu cijenu

*Nižu cijenu (rana prijava) moguće je ostvariti uz obvezu paćanja depozita (30kn) : Depozit nije potrebno uplatiti unaprijed, ali u slučaju nedolaska plesači se obavezuju platiti depozit na sljedećem dolasku ili sljedeća dva dolaska plaćaju po punoj cijeni.

———

MOVEMENT MEDICINE je plesna praksa koja se temelji na spoju raznovrsnih višestoljetnih šamanskih tradicija unutar suvremenog konteksta. U istraživanju vlastitih spontanih pokreta na plesnome podiju, ona nas dovodi do pronalaženja mudrosti vlastitoga srca, do utjelovljnih uvida onoga što uistinu jesmo te do užitka u otkrivanju kako ono što uistinu jesmo donijeti u svakodnevni život.

Movement Medicine je istovremeno i duhovna praksa u najjednostavnijem, materijalnom obliku. Ona nam pruža smjernice kako se povezati sa vlastitim tijelom te na taj način posegnuti za direktnim iskustvom drevnog i dubokog znanja koje se nalazi u svakome od nas. Ponekad se to znanje tiče elemenata u prirodi, ponekad različtih emocija, arhetipova, ponekad odnosa sa samime sobom, sa zajednicom koje smo dio ili pak odnosa prema baštini iz koje potječemo, no bez obzira na temu njezin glavni fokus nalazi se upravo na sadašnjem trenutku – na onome što je naša istina koju nam šapuće vlastito tijelo kroz pokret.

*dodatna napomena

Za ples vam je potrebna udobna odjeća, bose noge ili čarapice koje se ne skližu te boca vode.

Više o praksi Movement Medicine: www.schoolofmovementmedicine.com

 

Tags: