BUĐENJE ŽENE – ONLINE RADIONICA, 20.08.2021.

ONLINE RADIONICA

BUĐENJE ŽENE
ŽENSKI MAGNETIZAM

VRIJEME: 20.08.2021. petak 18:00-20:30 
VODI: Eva Institoris, tjelesno-orijentirana terapeutkinja

Toliko dugo živimo u svijetu koji je organiziran oko muškog principa da često kao žene više ni ne primjećujemo koliko taj princip određuje naše ponašanje – da nas vodi muški princip i da ga utjelovljujemo u svakodnevnom životu.

Naša kultura i odgoj većinom ne podržava utjelovljavanje ženske energije. Upravo suprotno, potiče nas da funkcioniramo protiv naše urođene prirode.
Zbog takvih okolnosti moguće je da smo izgubile kontakt sa ženskim principom, svojom izvornom ženskom energijom, i izgradile smo oklop koristeći iskrivljenu mušku energiju da bi zaštitile svoju čistu i ranjivu ženstvenost.
Ovo naučeno funkcioniranje rezultira time da izgubimo svoju žensku moć i snagu za magnetsku privlačnost – privlačnost koja se manifestira ne samo u intimnim odnosima, nego kao magnetska sila koja privlači sve što nam uistinu treba na svim poljima našeg postojanja.

Na ovoj radionici

  • Saznat ćemo što su karakteristike iskrivljene ženske (feminine) energije, i na koji način se one manifestiraju
  • Upoznat ćemo svojstva esencijalne ženske energije
  • Kroz kratki test provjerit ćemo u kojem omjeru je naša esencija sadržava  žensku (feminine) esenciju i mušku (masculine) esenciju
  • Saznat ćemo što nam otvara snagu magnetske privlačnosti ako imamo prevladavajuću žensku esenciju
  • Saznat ćemo koji su to naučeni i iskrivljeni modaliteti i načini ponašanja, u koje smo povjerovale da podržavaju našu žensku privlačnost, a zapravo djeluju na potpuno suprotan način
  • Dobit ćemo 5 ključeva za otvaranje ženskog magnetizma i kratke vježbe za aktivaciju ženske energije koje možemo ugraditi u našu svakodnevnu praksu
  • Odgovoriti ćemo na pitanje što je najvažniji element za stvaranje i održavanje te za ponovno buđenje privlačnosti i interesa u intimnim odnosima

 

Ova radionica je plod mog višegodišnjeg iskustva tjelesne orijentirane terapije, rada s grupama, iskustvima u meditaciji i ekstatičnom plesu, uz to i istraživanje rada najpoznatijih učitelja/učiteljica vezano za muškov- ženske odnose i seksualnost.
Moja namjera i strast je da podržavam cvjetanje i sjaj ženske energije u svima nama.
Ova uvodna online radionica je uvodna radionica za program Buđenje Žene koja će se događati u tromjesečnim ciklusima kombinirajući rad uživo i online.
Na uvodnoj radionici uz teoretski dio podijeliti ću s vama nekoliko korisnih vježbi za aktivaciju ženskog magnetizma, koje odmah možete naučiti i vježbati u svakodnevnom životu.

VRIJEME: 20.08.2021. petak 18:00-20:30
VODI: Eva Institoris, tjelesno-orijentirana terapeutkinja
CIJENA: 250 KN – prijava postaje važeća s uplatom cijene radionice, podatke za plaćenje pošaljem nakon dobivene prijave na mail.
PRIJAVE I OSTALE INFORMACIJE: Eva Institoris, email: eva.institoris@gmail.com

 

Tags: