KONTINUIRANE GRUPE ZA DJECU I MLADE

KONTINUIRANE GRUPE ZA DJECU I MLADE
Voditeljica: Matea Blažević, mag. psihologije i tjelesno orijentirani psihoterapeut

 

Još jedna godina je pred nama, još novih prilika za druženje, ali i međusobno učenje.

Ove dvije godine koje nisam bila u radionicama i s vama, već s mojom novom velikom ljubavi- dvogodišnjom Norom, naučile su me toliko toga. Za početak, naučile su me koliko uistinu cijenim roditelje. Svaki trud čije plodove ne vidite i pitate se hoćete li ih ikada vidjeti, svaku dobru namjeru iza koje je ljubav i svaki roditeljski instinkt- onu snažnu silu u vama koja je na početku i kraju svake promjene kojoj se vaši klinci često opiru jer su vođeni trenutkom, a vi mudrošću.

Kao što vi svi već znate, a ja sam osobno iskusila zadnje dvije godine, roditeljstvo nas korijenski mijenja. Istraživanja su pokazala da je ta promjena kod majki toliko velika da nam mijenja ličnost, zauvijek.

Meni su ove godine poslužile da kroz tu unutarnju promjenu promatram i naš mali dio svijeta na koji imam/o utjecaj. S obzirom na sva događanja, tektonska u svakom pogledu- tjelesnom, emotivnom i socijalnom, jedna od tema koja će se provlačiti kroz moje radionice ove godine bit će upravo: PROMJENA. Što promjena znači vašoj djeci (i vama), kako ju prihvaćaju, znaju li joj se prepustiti kad je neizbježna te u kojem grmu leži osobna moć kad nemaju puno izbora.

Ostale teme su kao i do sada vrlo individualne i usklađene sa svakim djetetom u svakoj grupi.

Ritam održavanja: dvaput mjesečno, termin u trajanju od 2h
Kontakt i prijave na: mblazevi@gmail.com, Matea Blažević, mag. psihologije i tjelesno orijentirani psihoterapeut
Prije uključivanja u pojedinu grupu potrebno je dogovoriti inicijalni razgovor

Tags: