DREAMWORLD / SVIJET SNOVA – UVODNA ONLINE RADIONICA

DREAMWORLD / SVIJET SNOVA

Šamanski pristup radu sa snovima 1 – uvodna online radionica

Vodi: Kaya Tamara Sertić

11.8.2021.
18.30-21.00

 

Otkako pamtim svijet mojih snova bio je bogat, snažan i živ. Snove sam počela pratiti početkom tinejdžerskih godina, a često sam imala osjećaj kao da vodim dvostruki život – jedan u ovoj budnoj stvarnosti, a drugi u svijetu snova. U nekim trenucima mog života snovi su bili jedini prostor u kojem sam se osjećala sigurno i gdje sam mogla odmoriti. U drugim trenucima oni su bili prostor koji su me užasavali zbog kojih sam izbjegavala spavanje.
Kroz više od 15 godina rada sa snovima naučila sam kako raditi s njima i kroz njih, postala sam više svijesna njihove važnosti i naučila kako ih koristiti za healing.

Snovi, vizije i mašta po mom iskustvu dolaze kroz druge prostore stvarnosti kojima svi imamo pristup. To je izrazito intiman odnos na osobnom, ali i kolektivnom planu. U godinama istraživanja ovog bogatog i često teško opisivog svijeta, stvorila sam osobni odnos s ovim prostorom koji je neopisiva podrška u mom osobnom životu i profesionome radu.

Postoje mnogi pristupi kako raditi sa snovima. Na ovoj radionici istražiti ćemo:
– šamanski pristup snovima
– razliku između šamanskog i psihološkog pristupa
– stvaranje osobne poveznice sa svijetom snova

Na ovoj radionici dobiti ćete alate za:
– početak vlastite prakse rada sa snovima
– stvranje vlastitog rječnika snova
– prepoznavanje unutarnjeg vodstva kroz snove
– interpretaciju snova na razini psihe i duše

***Ovo je prva od 2 uvodne radionice. Na drugoj radionici (rujan 2021) ćemo se baviti praksama kako korisiti svijet snova svjesno za osobni healing i kako dovesti snove koje želimo na materijalnu razinu

 

Na radionici ćemo koristiti tehnike i alate skupljene kroz moje osobno iskustvo, kroz iskustvo rada s mojim učiteljima te praksama Movement Medicine i tjelesno-orijentirane psihoterapije, kao i kroz šamanske prakse učitelja s kojima sam radila u amazonskoj džungli.

Radionica je otvorena za sve zainteresirane bez obzira na iskustvo i to uz prethodnu prijavu.
Radionica će se održati preko platforme ZOOM, a link za sastanak dobit ćete nakon prijave.

 

CIJENA
Cijena radionice je 250,00 kn. Za osobe uključene u individualni rad sa mnom cijena je 200 kn.

 

PRIJAVA
Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i izvršiti uplatu. Po ispunjenoj prijavnici podaci za uplatu će vam stići na mail. Prijaviti se možete na sljedećem linku:
https://forms.gle/KjvP1DYMvT5eQoVW7
Za pitanja i dodatne informacije možete se javiti na mail: info@movewithkaya.com

Tags: