DREAMWORLD / SVIJET SNOVA – UVODNA ONLINE RADIONICA, 9.9.2021.

DREAMWORLD / SVIJET SNOVA
Šamanski pristup radu sa snovima 1 – uvodna online radionica

Vodi: Kaya Tamara Sertić

9.9.2021.
18.30-21.00

 


Dragi svi, zbog viših sila i last minute spriječenosti velikog broja polaznika ova radionica je prebačena na sljedeći četvrtak u isti termin, 9.9.2021. od 18.30-21.00.
Mjesta za prijavu još uvijek ima!
Vidimo se uskoro!
Kaya


 

 

Nakon upoznavanja s osnovama šamanskih principa rada sa snovima, na ovoj radionici ćemo se baviti praksama kako korisiti svijet snova svjesno za osobni healing. Istraživati ćemo vlastitu svjesnot u svjetu snova, kak povezati taj svijet sa svjetom ove svakodnevice te kako dovesti snove koje želimo na materijalnu razinu. Iako je ova radionica druga u nizu, sudjelovanje na prvoj nije nužan preduvijet.

O mom radu sa snovima:
Otkako pamtim svijet mojih snova bio je bogat, snažan i živ. Snove sam počela pratiti početkom tinejdžerskih godina, a često sam imala osjećaj kao da vodim dvostruki život – jedan u ovoj budnoj stvarnosti, a drugi u svijetu snova. U nekim trenucima mog života snovi su bili jedini prostor u kojem sam se osjećala sigurno i gdje sam mogla odmoriti. U drugim trenucima oni su bili prostor koji su me užasavali zbog kojih sam izbjegavala spavanje.
Kroz više od 15 godina rada sa snovima naučila sam kako raditi s njima i kroz njih, postala sam više svijesna njihove važnosti i naučila kako ih koristiti za healing.
Snovi, vizije i mašta po mom iskustvu dolaze kroz druge prostore stvarnosti kojima svi imamo pristup. To je izrazito intiman odnos na osobnom, ali i kolektivnom planu. U godinama istraživanja ovog bogatog i često teško opisivog svijeta, stvorila sam osobni odnos s ovim prostorom koji je neopisiva podrška u mom osobnom životu i profesionome radu.

Na ovoj radionici istražiti ćemo 4 aspekta svijeta snova:
– što je to healing u svijetu snova
– budnost / lucidnost u svijetu snova
– mapiranje vlastitog svijeta snova
– dovođenje snova/vizija koje želimo u materijalni svijet

Na ovoj radionici dobiti ćete 3 alata za:
– početak svjesnog rada s namjerom za healing unutar svijeta snova
– stvaranje prakse budnosti u snovima
– povezivanje svijeta snova sa materijalnim svijetom svakodnevice (ostvarivanje snova)

Na radionici ćemo koristiti tehnike i alate skupljene kroz moje osobno iskustvo, kroz iskustvo rada s mojim učiteljima te praksama Movement Medicine i tjelesno-orijentirane psihoterapije, kao i kroz šamanske prakse učitelja s kojima sam radila u amazonskoj džungli.
Radionica je otvorena za sve zainteresirane bez obzira na iskustvo i to uz prethodnu prijavu.
Radionica će se održati preko platforme ZOOM, a link za sastanak dobit ćete nakon prijave.

CIJENA
Cijena radionice je 250,00 kn. Za osobe uključene u individualni rad sa mnom cijena je 200 kn.

PRIJAVA
Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i izvršiti uplatu. Po ispunjenoj prijavnici podaci za uplatu će vam stići na mail. Prijaviti se možete na sljedećem linku:
https://forms.gle/JgrVzVnm91rqGifj6

Za pitanja i dodatne informacije možete se javiti na mail: info@movewithkaya.com

Tags: