DEEP PRAYER / DUBOKA MOLITVA, MOVEMENT MEDICINE & DRUMMING CEREMONIJA, 14.4.2022.

DEEP PRAYER / DUBOKA MOLITVA
MOVEMENT MEDICINE & DRUMMING CEREMONIJA
vode: Kaya Tamara Sertić i Marko Borić

14.4.2022.
od 19.00 do 22.00
(lokacija će biti naknadno objavljena)

Dragi naši, vremena su intenzivna, osobno i kolektivno, a to znači da tim više trebamo udružiti snage i staviti fokus na ono što nam je bitno, na vrijednosti u koje vjerujemo i način života koji želimo živjeti. Zato se skupljamo u četvrtak da svojim plesom i svojim bubnjem ponudimo molitvu za zdravlje i ljepotu ovoga svijeta, za svakoga od nas i za sav život na zemlji. Osobne namjere su kao i uvijek dobrodošle, a pozvani ste svi, bez obzira na prethodno iskustvo.

U ceremoniji će biti i dio zajedničkog bubnjanja, pa slobodno ponesite svoj bubanj ukoliko ga imate. Mi ćemo imati i nekoliko ekstra bubnjeva, pa će ih neki od vas moći posuditi.

Bubanj nije nužan za sudjelovanje, ritam ionako pulsira u nama.

Cijena:
Cijena je 250kn
Ukoliko niste u mogućnosti platit punu cijenu, slobodno nam se javite.

PRIJAVA:
Prijava je obavezna, a rok je 13.4. ili do popunjenja kvote. Prijava je potpuna sa uplaćenim pologom u iznosu od 100kn.
Prijaviti se možete na prijavnici preko linka:
https://forms.gle/8ameMY2vxMUdx55u6

a potom ćete dobiti podatke o uplati.

Za više informacija možete se javiti na mail info@movewithkaya.com

Više o Kayi:

Kaya Tamara Sertić dugi niz godina radi kao integrativna tjelesno-orijentirana terapeutkinja unutar vlastite prakse u Centru Meleta čija je jedna od četiri osnivačice. Vodi plesnu praksu Movement Medicine u Hrvatskoj i inozemstvu, otvorene večeri, ceremonije, radionice i retreate koji se baziraju na spoju dugogodišnjeg učenja i iskustva integrativne tjelesno-orijentirane psihoterapije, suvremenog šamanizma, domorodačkih tradicija diljem svijeta i filozofskih i praktičnih učenja različitih duhovnih praksi. Oživjeti tijelo, duh, srce, i um, dati im slobodu, sigurnost i snagu, naučiti ih biti u kontaktu sa sobom, drugima i svijetom i živjeti živjeti živjeti punim plućima – to je ono što prožima njezin rad.
Više o njenom radu, ali i praksi Movement Medicine možete pronaći na:
www.movewithkaya.com

Više o Marku:

Marko Borić se izradom bubnjeva i vođenjem tečajeva bavi desetak godina. Od 2002 godine je krenuo na svoj put bubnja i druženja s tim instrumentom. Svoju je vještinu godinama izučavao i usavršavao kod mnogih Afričkih majstora bubnja, a i polaznike tečajeva vidi kao dobre učitelje. 2006 godine je krenuo na Djembe tečajeve kod Kreše Oreškog kod kojega je učio o Zapadno Afričkim ritmovima te pohađao radionice kod raznih majstora djembe bubnja kao što su Adama Drame, Seckou Keita, Ton Ton Syla, Aly Keita. Jamajkansko bubnjanje je kroz 3 mjeseca privatnih instrukcija izučavao u Frankfurtu uz učitelja Geronima Dehlera. Uz grupno bubnjanje bavi se i izradom Afričkih i Indijanskih bubnjeva te nastupima s grupom. Posljednjih sedam godina aktivno prakticira Japansku tehniku iscjeljivanja energijom i meditaciju. Završio je razne tečajeve Core šamanizma i Inka šamanizma što i praktično primjenjuje. Sudjelovao je na predavanjima i radionicama kod Lakota duhovnog učitelja Vernona Fostera i učitelja duhovnosti Sjeverno Američkih Indijanaca Ojibway tradicije Johna Somosija. U sklopu Britanskog Colledge of sound healing završava jednogodišnji program Sacred Drumming, uz učitelja Stevena Ash-a s kojim se susreće i na privatnim instrukcijama. Sacred Drumming je tehnika koju je Stevena naučio Wallace Black Elk, Lakota duhovni učitelj i iscjelitelj. Tom tehnikom nastavlja lozu učitelja Sjeverno Američkih Lakota Indijanaca

Tags: