BUĐENJE ŽENE – Uvodno predavanje sa vježbama – 16.02.2022.

BUĐENJE ŽENE – Ključevi ženskog magnetizma
Uvodno predavanje sa vježbama

VRIJEME: 16.02.2022., srijeda, 19:00-20:30
VODI: Eva Institoris tjelesno-orijentirana terapeutkinja

 

Toliko dugo živimo u svijetu koji je organiziran oko muškog principa da često kao žene više ni ne primjećujemo koliko taj princip određuje naše ponašanje – da nas vodi muški princip i da ga utjelovljujemo u svakodnevnom životu.
Naša kultura i odgoj većinom ne podržava utjelovljavanje ženske energije. Upravo suprotno, potiče nas da funkcioniramo protiv naše urođene prirode.
Zbog takvih okolnosti moguće je da smo izgubile kontakt sa ženskim principom, svojom izvornom ženskom energijom, i izgradile smo oklop koristeći iskrivljenu mušku energiju da bi zaštitile svoju čistu i ranjivu ženstvenost.
Ovo naučeno funkcioniranje rezultira time da izgubimo svoju žensku moć i snagu za magnetsku privlačnost – privlačnost koja se manifestira ne samo u intimnim odnosima, nego kao magnetska sila koja privlači sve što nam uistinu treba na svim poljima našeg postojanja.
Na ovom predavanju
Saznat ćemo što su karakteristike iskrivljene ženske energije. Pričat ćemo o arhetipu princeze, kako i zašto nas ta uloga vodi u nesretne partnerske odnose: prema nedostupnim muškarcima, nezadovoljstvu, obrani umjesto otvorenošću
Saznat ćemo kako i zašto zaglavimo u ulozi princeze i kako je to povezano sa otvorenošću/zatvorenošću našeg srca
Saznat ćemo kako iscjeliti princezu, vratiti snagu i otvorenost srca i utjeloviti Kraljicu/Boginju
Saznat ćemo kako utjelovljenje Kraljice otvara snagu ženske magnetske privlačnosti
Dobit ćemo 5 ključeva za utjelovljenje arhetipa Kraljice i za otvaranje ženskog magnetizma

Radionica Buđenje Žene je plod mog višegodišnjeg iskustva tjelesne orijentirane terapije, rada s grupama, iskustvima u meditaciji i ekstatičnom plesu, uz to i istraživanje rada najpoznatijih učitelja/učiteljica vezano za muško – ženske odnose i seksualnost.
Moja namjera i strast je da podržavam cvjetanje i sjaj ženske energije u svima nama.

Ova uvodna online radionica je uvodna radionica za ciklus Buđenje Žene koja će se događati u tromjesečnim ciklusima kombinirajući rad uživo i online.

VRIJEME: 16.02.2022. srijeda 19:00-20:30
VODI: Eva Institoris tjelesno-orijentirana terapeutkinja
CIJENA: 125 KN – prijava postaje važeća s uplatom cijene radionice, podatke za plaćenje pošaljem nakon dobivene prijave na mail.
PRIJAVE I OSTALE INFORMACIJE: Eva Institoris, email: eva.institoris@gmail.com

 

Tags: