ONLINE MOVEMENT MEDICINE SAT PRIKUPLJANJA SREDSTAVA ZA POMOĆ NAKON POTRESA

DANCE IT OUT! 

ONLINE MOVEMENT MEDICINE SAT PRIKUPLJANJA SREDSTAVA ZA POMOĆ NAKON POTRESA

OVAJ DOGAĐAJ JE NA BAZI DONACIJE I SVE DONACIJE IĆI ĆE ZA POMOĆ LJUDIMA NAKON POTRESA

Subota, 9.1.2021.
ONLINE (ZOOM)

7.00-8.15 pm CET
(dolazak & zagrijavanje 6.45pm)

ENG/HRV
(OVAJ DOGAĐAJ JE BILINGUALAN I OTVOREN ZA SVE KOJI ŽELE PLESATI ILI UŽIVATI U GLAZBI!)

 

Dragi svi,

u prijevodu neću pisati što se dogodilo. Svi znamo, znamo koliko je teško i možemo samo nagađati što i kako nas očekuje za oporavak, ne samo kuća i zgrada, nego domova, obitelji, škola, cijelog društva. Dodajmo na to i lockdown, nedostatak kretanja, normalnih druženja, navika, običaja, posla, načina na koje živimo i postojimo koji nas drže zdravima… Počinjem razumjeti rečenicu ‘Neka živiš u zanimljivim vremenima.’ A vremena trenutno… definitivno su zanimljiva i izazovna za svakoga od nas koji trenutno hoda ovom Zemljom.

Istovremeno na svijetu postoji toliko ljepote, toliko dobrote u našoj ljudskosti dok se nastavljamo pojavljivati kao (globalna) zajednica koja počinje razumijevati međupovezanost i suosjećanje. Hvala vam, svakome od vas što radite što možete, kada možete, za sebe, jedni za druge i za zajednice kojima pripadate.

A što se mene tiče, ja bih voljela napraviti ono što ja radim, na način koji radim – ponuditi prostor da pokrenemo tijelo, isplešemo duh, probavimo, proteknemo, otpustimo, primimo, da budemo s onim što god da je prisutno i da budemo jedni s drugima. Voljela bih ponuditi sat da osnažimo jedni druge, da se više povežemo i podržimo ljude kojima treba pomoć nakon potresa.

Ako želite plesati, dođite plesati. Ako želite slušati dobru glazbu dok radite nešto drugo, slobodno to napravite. Ako želite podržati svrhu kroz donaciju, ali ne želite sudjelovati, i to je isto odlično. Ipak, bilo bi odlično da dođete i da se vidimo.

OVAJ DOGAĐAJ JE NA BAZI DONACIJE I SVE DONACIJE IĆI ĆE ZA POMOĆ LJUDIMA NAKON POTRESA

Niti jedna donacija nije premala! Ako želite sudjelovati, ali niste u situaciji da donirate, slobodno nam se pridružite i pošaljite malo ljubavi i pažnje prema ljudima u tom području.

MOŽETE DONIRATI NA: paypal.me/TamaraSertic
Veselim se isplesati dušu s vama!
Kaya Tamara Sertic

P.S. MOLIM VAS PODIJELITE OVAJ DOGAĐAJ SA ŠTO VIŠE LJUDI MOŽETE
Vidimo se u subotu na ZOOMU!

ZOOM LINK:
Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/97209876109?pwd=VWlkZGZ4dTU2WE9ZRkMvUUt4dGNLdz09

Meeting ID: 972 0987 6109
Passcode: 884106

Tags: