PRIČE U NAŠIM TIJELIMA, Eva Institoris, 27.10.2018.

PRIČE U NAŠIM TIJELIMA
UVODNO PREDAVANJE

Subota, 27.10.2018.
18:30-20:00 sati
Centar Meleta, Črnomerec 46
Predavačica: Eva Institoris – integrativna terapeutkinja

 

Naša tijela pričaju svoju priču. Ako im posvetimo pažnju, ako promatramo oblik našeg tijela, držanje, način kako se krećemo, kako dišemo, gdje se osjećamo slobodni ili napeti, umorni ili energični, imamo priliku razotkrivati te priče i kroz njih sve dublje i dublje razumjeti sebe i naše životne situacije. Korak po korak možemo spoznati da svaka tjelesna nelagoda drži neizražene „smrznute“ emocije koje su nastale kroz nelagodnih iskustava iz naše prošlosti – koje mogu biti jednokratne i izrazito traumatične, ali i manje značajne, a ponavljajuće. Kroz ta iskustava često se događa da zaključimo razne pretpostavke o životu, ljudima, o odnosima itd., koje kasnije nesvjesno utječu na naše izbore i nerijetko kreiraju okolnosti baš tako da bi potvrdili naše neosviještena vjerovanja.

Ako želimo razumjeti i eventualno transformirati mjesta u nama koje uzrokuju nezadovoljstvo i ograničenje u našim životima neizbježno je pogledati i otvoriti priče naših tijela.

Na uvodnom predavanju Priče u našim tijelima ćemo upoznati na koji način nastanu blokade u našim tijelima, kako reakcije okoline utječu na nastanak istih tijekom ranog dječjeg razvoja te kako ih otkrijemo i otvaramo kroz integrativne tjelesno orijentirane terapije.

Ulaz je slobodan uz prethodnu prijavu.

Prijaviti se možete na mail: centar.meleta@gmail.com ili mob 091/5456537 (Eva)

Tags: