KRIVNJA, Eva Institoris, 17.3.2018.

KRIVNJA
Otvoreno predavanje 

Predavačica: Eva Institoris
Centar Meleta, Črnomerec 46
Subota, 17.3.2018.
18.30-20.00 sati
Predavanje je besplatno.

 

Imate li osjećaj da uživate u svom životu? Da li si možete dozvoliti da živite dovoljno slobodno, spontano i neopterećeno?
Ili pak imate osjećaj da vam nedostaje užitak, da vas opterećuju životni izazovi, međuljudski odnosi ili da nosite neki nedefinirani teret kroz život koji vam oduzima slobodu?

Iako često nismo ni svjesni toga, osjećaj krivnje jedan je od najvažnijih razloga za kroničan nedostatak užitka.
Na putu oslobađanja našeg prirodnog kapaciteta s užitkom potrebno je osvijestiti zabrane i blokade koje mogu biti duboko utisnute i potisnute u našim nesvjesnom djelu psihe. Kada sve više otvaramo želju za užitkom neizbježno je da se susrećemo i osjećajem krivice u njegovim raznim oblicima.

Na ovom predavanju govorit ćemo o tome kako naša iskustva tijekom odrastanja definiranju naš kapacitet za užitkom, kako možemo dublje prepoznati da li smo opterećeni osjećajem krivnje, u kojem obliku se ona može manifestirati i kako je se možemo postepeno osloboditi koristeći metodu integrativne tjelesno-orijentirane terapije.

Saznat ćemo kako se naša psihološka ograničenja manifestiraju i na tjelesnoj razini i zašto je neophodno raditi na tjelesnim blokadama da bi se konačno oslobodili osjećaja krivnje i otvorili više prostora užitku.

Prijava je obavezna zbog ograničenog broja mjesta. Prijaviti se možete na mail centar.meleta@gmail.com ilna mob 091/5456537 (Eva Institoris).