Mapa emocija , Mihaela Richter, 19.11.2016.

Mapa emocija
UVODNO PREDAVANJE

predavačica: Mihaela Richter, integrativna terapeutkinja
subota, 19.11.2016.
18.30-21.00 h
Centar Meleta, Črnomerec 46, Zagreb
Predavanje je besplatno.

 

Najdugotrajniji odnos koji imamo je sa samim sobom. I baš iz tog razloga trebamo krenuti od sebe kada se bavimo našim (ne)zadovoljstvom, frustracijama, tromosti, radosti, zaigranosti, čežnjama. Često se fokusiramo na vanjsko zadovoljenje naših emocionalnih, materijalnih i drugih potreba. No, što ako se prije toga prvo susretnemo sa sobom i zapitamo: “Kako si?, Što trebaš?, Što te čini tužnim, ljutim, ustrašenim, radosnim i zašto?” Ovo se čine kao jednostavna pitanja, no odgovore nije baš lako pronaći i mnogi od nas su zaboravili kako osjećati cijeli emocionalni spektar koji svatko od nas posjeduje. Svi smo do sada bili umanjeni, poniženi, okrivljeni i paralelno podržani i prihvaćeni. U tom miksu koji smo primili, neke od emocija nisu bile dozvoljene te su shvaćene kao nepodobne i u konačnici odbačene kako bi dobili ljubav i prihvaćanje. Ipak, one i dalje postoje u nama i pitanje je kako se ponovno vratiti u puno osjećanje tuge, ljutnje, straha, strasti, radosti, povezanost i suosjećanja.

Na ovoj radionici bavit ćemo se osnovnom mapom emocija – koja je svrha i korist svake emocije i kako se ponovno povezati s njima.

Kroz ovu radionicu iskustveno ćete upoznati osnove teorije i prakse koje se koriste u tjelesno-orijentiranoj terapiji.

Radionica se sastoji od predavanja i iskustvenih vježbi, gdje ćete za svoje istraživanje imati siguran prostor uz vodstvo i podršku terapeuta.

Radionica je namijenjena svim odraslima koji su već uključeni u terapijski rad ili imaju interes za njega.

Prijava je obavezna.
Rok prijave je petak, 18.11.2016., a broj polaznika je ograničen.

Prijave na:
e-mail: centar.meleta@gmail.com
mob: 098/992 90 32 Mihaela Richter