ŽENSKI KRUG: Yin i Yang u nama – unutarnja dinamika polariteta

-ŽENSKI KRUG-

Nedjelja, 20.10.2019.
Od 17.00 do 20.00 sati
Centar Meleta, Črnomerec 46
Zagreb

Vode: Tamara Kaja Sertić i Lucija Glagolić Hora

Ženski krug jedna je od najstarijih tradicija zajednička gotovo svim kulturama diljem svijeta. Od najdavnijih vremena žene su se okupljale kako bi dijelile svoje priče, iskustva, misli i osjećaje, vizije, snove i molitve.

Ženski princip je kružni – onaj koji povezuje, ujedinjuje, poravnava hijerarhije i svakoj od nas daje njezino mjesto u krugu. Ženski krug je siguran prostor gdje se žene svih dobnih skupina i različitih životnih iskustava i puteva nalaze kako bi se povezale, dijelile, podržale i kreirale. Ženski krug je prostor povjerenja, istraživanja, razmjene, učenja kroz prijateljstvo, podršku i suosjećanje, prostor sazrijevanja u ulogama prijateljice, partnerice, supruge, majke, kćeri, bake, u žene koje već jesmo i koje ćemo postati.

Tema za 20.10.2019.

 Yin i Yang u nama – unutarnja dinamika polariteta 

Na ovome ženskom krugu pažnju ćemo fokusirati na odnos polariteta u nama, kako se manifestiraju u svakodnevnom životu, koje su to konkretne akcije i prakse koje podržavaju i jedan i drugi aspekt, koji su to putokazi da smo izvan vlastitog osjećaja balansa i što nas podržava vratiti se tamo.  Sagledat ćemo što je to što nas koči u bivanju, a što je to što nas koči u djelovanju i kako možemo prelazak iz jednog u drugi polaritet učiniti što tečnijim – u nama samima i u kreaciji života koji živimo.

Što vas točno očekuje? Ulazak u tijelo, krug razgovora, krug dijeljenja, krug podrške, a ovoga puta krug završavamo bubnjanjem – s vježbama ritmova za ravnotežu yina i yanga.

*Ukoliko imate instrument za ritam, bilo bubanj ili neki drugi, slobodno ga ponesite. Ukoliko nemate, ne brinite i svejedno dođite. ☺

PRAKTIKALIJE:

Za svaki termin je potrebna prijava, a broj ljudi je ograničen.

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu koja se nalazi na sljedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/1P2iSCHfWunw6xCEAMkwYc1YbsfV7gKGHflFA-8O961A/edit

Datumi: 
20.10.2019.
1.12.2019.
26.1.2020.
15.3.2020.
3.5.2020.
14.6.2020.

*Na svakom Ženskom krugu donosimo novu temu u koju zajedno uranjamo. Teme će biti najavljene unaprijed.

LOKACIJA:

Centar Meleta
Črnomerec 46, Zagreb
(Velika dvorana)

CIJENA:
Ovo je neprofitni događaj.

Ovaj Ženski krug održava se na principu donacije  (minimalno 50,00kn)

U slučaju da vam je ovaj iznos previše za vaše mogućnosti, donirajte onoliko koliko vam je moguće.

Sav prikupljeni novac, nakon pokrivenih troškova, bit će nakon zadnjeg susreta u sezoni (6.mjesec) doniran za neki projekt za podršku ženama o čemu ćete biti obavještene.

Za dodatna pitanja i informacije možete se javiti na 099 7028 389 (Tamara) ili 091 5325 587 (Lucija).

Tags: