UŽITAK ŽIVOTA, MOVEMENT MEDICINE VIKEND RADIONICA i PLESNA CEREMONIJA, 25.-27.3.2022.

UŽITAK ŽIVOTA
MOVEMENT MEDICINE VIKEND RADIONICA i PLESNA CEREMONIJA

(+ petak – otvorena večer)
25.-27.3.2022.
Plesni Studio Hora, Zagreb
vodi: Kaya Tamara Sertic

 

Sa svjesnošću o promjenama, dubokim teškoćama i razdorima u svijetu te boli koja ide s tim, odlučila sam održati ovu radionicu tim više – ne da okrenemo glavu od onoga što se događa, nego da se usidrimo još više u zdravlju, ljepoti i obilju i na taj način centriramo sebe u suštini onoga što imamo za dati u ovom svijetu.

 

Užitak. Čak i sama riječ nosi snažno značenje koje priziva toliko različitih osjećaja za svakoga od nas. Priče koje nosimo o užitku, što on za nas znači, smijemo li ga osjećati, živjeti, zaslužujemo li ga, trebamo li ga se sramiti i kako užitak života rezonira s duhovnim putem, samo su neki od slojeva koje nosimo. Što ako smo ovdje da uživamo? Da uživamo u sebi, u drugima, u tome da smo živi u ovom tijelu na ovoj zemlji, što ako je to dio našeg duhovnog puta? Što ako, samo na sekundu, prestanemo sa svim tim ‘teškim radom’ i dozvolimo magiji života da nas dotakne jednako toliko, ili čak i više od onoga što dozvoljavamo boli? Što ako se izaberemo fokusirati na ljepotu ne zato da okrenemo glavu od teškoća nego da se centriramo u tome da smo prekrasna, možna, kreativna ljudska bića koja zaslužuju najbolje?

Na ovoj radionici i ceremoniji ćemo se fokusirati na ono što nas podržava da iskusimo život u njegovoj punoj magiji – koji je to put da otvorimo tijelo, srce i um da se povežemo s onim što nas ispunjava. Istraživati ćemo koji su to načini da se prepustimo užitcima života još i više i da pozovemo resurse da nas podrže u tome.

Istraživati ćemo i kako biti s cijelim spektrom ljudskosti, svim emocijama i stanjima i usidriti se u onaj dio koji nas podržava.

Kao i uvijek, vaše osobne namjere su dobrodošle.
Prijašnje iskustvo nije potrebno, ali je potrebna želja za plesom i novim iskustvima.. Ali i to, zajedno sa svim ostalim, možemo prepustiti Velikom Duhu.
Vidimo se uskoro!

Kaya

 

Vrijeme: Petak: 18.30-21.00
Subota: 9.30-16.00 s pauzom za ručak od sat vremena
Nedjelja: 10.00-15.00

 

Cijena

Vikend: 100e /750kn prijave do 15.3

120e / 900kn prijave nakon 15.3.jur
Samo ceremonija: 45e / 350kn
Samo otvorena večer: 15e – 120kn

 

Ukoliko niste u mogućnosti platiti punu cijenu, postoji i opcija ‘plati koliko možeš’ za 3 osobe te jedno u potpunosti podržano mjesto za cijelu radionicu.

Prijava: Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu na sljedećem linku a potom ćete dobiti podatke za uplatu:
https://forms.gle/9aQgacinbkG8J9Wk9

Prijava je potpuna sa uplaćenim pologom u iznosu od 350kn za radionicu i ceremoniju te 120kn za otvorenu večer.

 

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje, slobodno se javite.

Vidimo se uskoro!

Tags: