PRAKSA – radionica iskustvenog tjelesno-orijentiranog rada

PRAKSA – radionica iskustvenog tjelesno-orijentiranog rada
tema ciklusa: MOJA VIBRACIJA – NEKA ME SE ČUJE!

TERMINI RADIONICE PRAKSA:
SRIJEDA, 19.30-21.30 sati
7.4., 14.4., 21.4., 28.4.2021.

 

Koliko dugo ste šutjeli oko malih i velikih tema? Kada imate nešto za reći i zastanete, ne ide. Riječi jednostavno ostanu na misli i ne možete ih izreći. Možda govorite puno, ali ne izričete bitno. Kada ste zadnje zapjevali punim plućima?

Na ovoj radionici istraživat ćemo koje emocije/misli/pokreti nisu dopušteni – nisu dopuštene prvenstveno u meni da ih imam, a kamoli da s njima postojim pred drugima. Da li moja ljubomora, moja tuga, moj strah, moj smijeh, moja pamet, moja zaigranost, pa i moja tišina. smiju postojati. Otkrivat ćemo koje priče čekaju da budu izrečene, u kojim pričama leži strah i sram kao dvije najveće prepreke za vlastitu slobodu.

U ovom ciklusu dodatni naglasak će biti na radu s glasom.

 

 

Voditeljica: terapeutkinja Mihaela Richter,
savjetovanje po integrativnoj tjelesno-orijentiranoj metodi

Asistenti: terapeutkinja Stella Balen i pripravnik u treningu Karlo Meštrić,
savjetovanje po integrativnoj tjelesno-orijentiranoj metodi

Praksa se sastoji od praktičnih Core Energetics vježbi i TRE vježbi kroz koje otvaramo tijelo i otpuštamo zadržan stres i napetost koji formiraju blokade u našim mišićima. Nakon fizičkih vježbi slijedi suptilniji dio radionice u kojem kroz vježbe kontakta, snage i ekspresije te vizualizacije i meditacije istražujemo dijelove nās kojima vrlo često nemamo pristup ili ih ne razumijemo i ne vidimo u potpunosti. Praksa je inspirirana radom Centra za integrativni razvoj.

TERMINI RADIONICE PRAKSA:
SRIJEDA, 19.30-21.30 sati
7.4., 14.4., 21.4., 28.4.2021.

Praksa se održava svaki tjedan srijedom navečer u Centru Meleta, Črnomerec 46, Zagreb. Prijave primamo kontinuirano, a broj polaznika/ca je ograničen. Potrebno je uzeti udobnu odjeću za trening i bocu vode.

CIJENA:
Cijena jednog ciklusa od 4 radionice je 400 kn. Popust imaju osobe koje sudjeluju u drugim programima Centra Meleta i za njih je radionica 350 kn/ciklus. Plaća se cijeli ciklus bez obzira na dolaske. U slučaju nemogućnosti održavanja radionice uživo zbog Covida 19, Praksa će biti prebačena online na platformu Zoom u istom terminu srijedama od 19.30-21.30 h.

PRIJAVE: centar.meleta@gmail.com ili na mob 098 992 90 32 (Mihaela Richter).

 

Tags: