PRAKSA – radionica iskustvenog tjelesno-orijentiranog rada

PRAKSA – radionica iskustvenog tjelesno-orijentiranog rada
Voditeljica: terapeutkinja Mihaela Richter
19.30-21.30 sati
10.11., 17.11., 24.11., 1.12.2021.
Centru Meleta, Črnomerec 46, Zagreb

tema ciklusa: POVEZIVANJE KRILA

 

Kroz idući ciklus Prakse posvetit ćemo se izgradnji novog iskustva ugodnog, sigurnog kontakta.

Tražit ćemo jedinstvene načine kako možemo primiti, polako, bez sata koji kuca, onoliko koliko možemo u trenutku. Radit ćemo kao i do sada kroz TRE vježbe, disanje, Core vježbe kako bi mogli otvoriti svoje kapacitet da propustimo frustraciju i strahove i doista se napunimo s obiljem oko sebe.

 

I podsjetnik na prepreke koje nam ne daju da se otvorimo:

strah od približavanja

gađenje od nježnosti

želja za bliskosti koju ne izgovaram

nepovjerenje prema dodiru

strah da ćeš me ozlijediti

hoću li ti biti previše.teška.dosadna.glupa.emocionalna.hiperaktivna

sigurno ćeš mi naplatiti pažnju…

 

Radimo i maloj grupi, do maksimalno 15 polaznika/ca, uz stalno vodstvo i podršku psihoterapeuta.

Praksa se sastoji od praktičnih Core Energetics vježbi i TRE vježbi kroz koje otvaramo tijelo i otpuštamo zadržan stres i napetost koji formiraju blokade u našim mišićima. Nakon fizičkih vježbi slijedi suptilniji dio radionice u kojem kroz vježbe kontakta, snage i ekspresije te vizualizacije i meditacije istražujemo dijelove nās kojima vrlo često nemamo pristup ili ih ne razumijemo i ne vidimo u potpunosti. Praksa je inspirirana radom Centra za integrativni razvoj.

TERMINI RADIONICE PRAKSA:

19.30-21.30 sati

10.11., 17.11., 24.11., 1.12.2021.

Praksa se održava kao ciklus od 4 radionice srijedom navečer u Centru Meleta, Črnomerec 46, Zagreb. Prijave primamo do početka novog ciklusa. Nije moguće prijaviti se usred ciklusa. Molimo vas da dođete 10-tak minuta prije treninga kako bi se mogli preskinuti i platiti, te da krenemo na vrijeme. Potrebno je uzeti udobnu odjeću za trening i bocu vode.

CIJENA:
Cijena jednog ciklusa od 4 radionice je 400 kn. Popust imaju osobe koje sudjeluju u drugim programima Centra Meleta i za njih je radionica 350 kn/ciklus. Plaća se cijeli ciklus bez obzira na dolaske. U slučaju nemogućnosti održavanja radionice uživo zbog Covida 19, Praksa će biti prebačena online na platformu Zoom u istom terminu srijedama od 19.30-21.30 h.

PRIJAVE: centar.meleta@gmail.com ili na mob 098 992 90 32 (Mihaela Richter).

 

Tags: