BUĐENJE ŽENE – ONLINE PREDAVANJE SA VJEŽBAMA – 17.10.2021.

BUĐENJE ŽENE
ONLINE PREDAVANJE SA VJEŽBAMA

UTJELOVLJENJE ŽENSKE ENERGIJE U PARTNERSKIM ODNOSIMA

VRIJEME: 17.10.2021. nedjelja 18:30-20:00
VODI: Eva Institoris tjelesno-orijentirana terapeutkinja

Toliko dugo živimo u svijetu koji je organiziran oko muškog principa da često kao žene više ni ne primjećujemo koliko taj princip određuje naše ponašanje – da nas vodi muški princip i da ga utjelovljujemo u svakodnevnom životu.

Naša kultura i odgoj većinom ne podržava utjelovljavanje ženske energije. Upravo suprotno, potiče nas da funkcioniramo protiv naše urođene prirode.

Zbog takvih okolnosti moguće je da smo izgubile kontakt sa ženskim principom, svojom izvornom ženskom energijom, i izgradile smo oklop koristeći iskrivljenu mušku energiju da bi zaštitile svoju čistu i ranjivu ženstvenost.

Ovo naučeno funkcioniranje rezultira time da izgubimo svoju žensku moć i snagu za magnetsku privlačnost – privlačnost koja se manifestira ne samo u intimnim odnosima, nego kao magnetska sila koja privlači sve što nam uistinu treba na svim poljima našeg postojanja.

Na ovoj radionici

  • Kratkim testom ćemo provjeriti u kojem omjeru naša esencija sadržava  žensku (feminine) esenciju i mušku (masculine) esenciju
  • Saznat ćemo što znači utjeloviti žensku energiju u odnosima, u početku veze, za vrijeme upoznavanja, i zbližavanja, a kako tijekom dugogodišnjeg odnosa
  • Saznat ćemo kako izgleda komunikacija sa utjelovljenom ženskom energijom
  • Saznat ćemo kako prepoznati kada utjelovljujemo mušku ili ranjenu žensku energiju, te kuda to vodi u odnosima
  • Saznat ćemo što nam treba da iznenađujuće brzo promijenimo bolnu dinamiku u partnerskim odnosima i da kreiramo partnersku dinamiku u kojoj smo sretne i zadovoljne
  • Saznat ćemo 3 koraka koje vode ka tom cilju

Ova radionica je plod mog višegodišnjeg iskustva tjelesne orijentirane terapije, rada s grupama, iskustvima u meditaciji i ekstatičnom plesu, uz to i istraživanje rada najpoznatijih učitelja/učiteljica vezano za muškov- ženske odnose i seksualnost.

Moja namjera i strast je da podržavam cvjetanje i sjaj ženske energije u svima nama.

Ova uvodna online radionica je uvodna radionica za ciklus Buđenje Žene koja će se događati u tromjesečnim ciklusima kombinirajući rad uživo i online.

VRIJEME: 17.10.2021. petak 18:30-20:00
VODI: Eva Institoris tjelesno-orijentirana terapeutkinja
CIJENA: 125 KN – prijava postaje važeća s uplatom cijene radionice, podatke za plaćenje pošaljem nakon dobivene prijave na mail.
PRIJAVE I OSTALE INFORMACIJE: Eva Institoris, email: eva.institoris@gmail.com

 

 

Tags: