BESPLATNI ONLINE MOVEMENT MEDICINE SATOVI

BESPLATNI ONLINE MOVEMENT MEDICINE SATOVI

JEDAN PETAK U MJESECU

od 19.00 do 20.00 sati
warm up, kao i obično, kreće 15 min prije, sastanak će biti otvoren u 18.45.

BUDUĆI DATUMI: 15.5.2020. , 12.6.2020.

 

*ovaj događaj je dvojezičan (ENG/HRV)

Nakon prvih satova sa 100 predivnih ljudi-plesača iz cijelog svijeta nastavljamo sa Movement Medicine: DANCE IT OUT! – Livingroom Sessions Edition svakoga petka dok god ovo traje. Svi zajedno. I duh plesa.

Kaya

VIŠE INFORMACIJA

Drage plesačice i plesači, kako bi se to stručno reklo, u govnima smo. Šalim se, moglo bi i puno gore. Imamo nebo nad nama, jedni druge, sunce koje sija, divnu hranu (nadam se ne baš u prekomjernim količinama u skladištima), zemlju pod nogama i perspektivu nepoznatog pred nama. Stotine odgovora je moguće na ovo stanje u ovome trenu, a jedan od mojih je da držim što normalniji život u danim okolnostima, hranim se resursima koji nisu nužno materijalni (ne, ne mislim na život na prani, iako mi je i to kul!), i tražim poklon u ovome, uključujući i vrijeme za kreativnost i rekalibriranje unutarnjeg kompasa za svoje daljnje korake. E sad, sve je to divno, ali ja bez plesa ne mogu, ne želim i neću, (a bome i ne moram), pa mi je namjera u nadolazećem periodu stvoriti prostor u kojem možemo isplesati dušu, skupa skinuti tapete svojih stanova, prodrmati (se), povezati se i jednostavno – plesati.

 

KAKO SE SPOJITI?

Prvo da kažem – znam. Znam da nije isto kao kad smo u dvorani, vani, negdje svi skupa. Ali može biti dobro, i to dovoljno dobro u zadanim okolnostima.

Kako bi iskoristili tehnološke prednosti na maks, evo i par uputa:
Spojite komp na vanjski zvučnik ako možete.
Sikinite besplatnu aplikaciju zoom.us.
Kada sutra kliknete na link https://zoom.us/j/423160461

Jednom kad vam se otvorio prozor i ušli ste na sastanak:
!!! MOLIM VAS UTIŠAJTE (MUTE) SVOJ MIKROFON!!!
U donjem lijevom uglu (tako je bar kod mene) imate sliku mikrofona, molim vas da ga odmah stavite na MUTE (ako već neće biti) jer u protivnome imamo hrpu buke.

VAŽNO! Uz tu ikonu mikrofona je i mala strelica koja vam daje mogućnost da izaberete otkud dolazi izvor zvuka /SELECT A SPEAKER/ da li izlazi ravno iz kompa ili iz zvučnika koji ste priključili) – stavite na ZVUČNIK koji ste priključili.

REGULACIJA JAČINE ZVUKA će biti vaša osobna (kako ju namjestite).

Ukoliko ne želite da se vi vidite, pored ikone za mikrofon postoji i opcija ‘STOP VIDEO’, možete izabrati i nju. Ipak, divno je da se možemo svi vidjeti.

U gornjem desno uglu (i opet, tako je kod mene) imate izbor opcije kako vam ekran izgleda, jesu lii svi drugi polaznici tamo, ilii ih vidite samo par, namjestite kako vama paše.

I za kraj, imajte strpljenja, moguće je da tisuću tehničkih stvari skiksa, uključujući da zbog preopterećenosti sustava ne možete unutra.

A možda i sve bude glatko i odlično.

Do uskoro. Jer plesni podij je ionako vrlo relativna stvar…

Kaya
✨👣✨

 

LINK NA SASTANAK:
Topic: DANCE IT OUT! Movement Medicine Community Session CroatiaJoin Zoom Meeting

https://zoom.us/j/423160461

Meeting ID: 423 160 461
Password: 373280

Tags: