OSLOBODI SVOJ GLAS

… s čistim radom s glasom, praksom Movement Medicine i mantrom

 

VIKlbv-jpgEND RADIONICA

18.-20.5.2018.

 

Voditeljica: Yasia Leiserach

 

Pink Elephant Yoga House
Gundulićeva 63/3
Zagreb

 

Čisti rad s glasom je način otvaranja i otključavanja snage našeg glasa. On je neosuđujući pristup glasu koji se ne radi o ‘pjevanju u tonalitetu’ ili stvaranju ‘lijepog zvuka’ – iako se lijepi zvuk svakako pojavljuje. Ovaj rad s glasom više se radi o primanju i dobrodošlici našem autentičnom glasu, otpuštanju srama, straha i osude koji nas često mogu suspregnuti od ekspresije sebe u svojoj punini na svim razinama.

Movement Medicine je praksa pokreta te sinteza šamanskog, terapeutskog i predanog puta. Movement Medicine omogućuje suvremenu mapu za podršku, produbljivanje i obogaćenje našeg plesa na plesnom podiju i kroz život.

Na ovoj radionici radit ćemo s vježbama čistog glasa i Movement Medicine-a. Istraživat ćemo i slaviti snagu srca kroz glas i ples. Pokrenut ćemo i dati glas svojoj strasti, ljubavi prema životu, oplemeniti naš život s vlastitim glasom i pokretom te pronaći najbogatiji izraz sebe.

 

Neki pokreti i glas bit će u pratnji digitalne glazbe, a drugi dijelovi radionice biti će čisti zvuk melodija i pokreta akustičnog stila – sami ćemo biti stvaratelji glazbe.

Sve navedeno bit će smješteno unutar tehnika Movement Medicine-a i čistog glasa s kojima ćete se upoznati tijekom radionice.

 

Biografija:

yasiaYasia Leiserach je učiteljica plesa i pokreta s glasom i to s cjeloživotnom ljubavlju prema plesu, radu s glasom i kirtanu (predani poziv i odgovor kroz melodiju). Rad kojim se Yasia bavi osnažuje druge u njihovom glasu i pokretu te podržava pronalazak najbogatijeg izraza sebe kroz rad s čistim glasom i kroz ples.

Yasia vodi radionice s glasom i pokretom te večeri pjevanja u Velikoj Britaniji, Irskoj i Tajlandu. Također je učiteljica u treningu te facilitatorica u školi Movemenet Medicine u Velikoj Britaniji.

Više o njezinom radu možete saznati ovdje:

www.yasia.org

 

 

RASPORED:

Petak, 18.5. otvorena večer, 20.00-21.30

Subota, 19.5., 10.00-17.00

Nedjelja, 20.5, 10.30-15.30

*moguće je prijaviti se samo za otvorenu večer u petak.

 

CIJENA I PRIJAVE

Cijena vikend radionice (petak-nedjelja) za rane prijave (do 1.4.2018.) je 90€. Cijena za prijave nakon 1.4.2018. je 100€. Cijena za sudjelovanje samo na otvorenoj večeri je 15€.

Radionicu je moguće platiti u kunama i to po srednjem tečaju HNB-a na dan uplate.

Prijava je važeća uz nepovratni polog od 30€.

Rok prijave je 30.4.2018. godine ili do popunjenja kvote.

 

Za prijave i dodatne informacije možete se javiti na mail centar.meleta@gmail.com ili mob 099 7028 389 (Tamara).

Potom ćete dobiti informacije o uplati pologa, a prijava je važeća tek kada je on uplaćen.